брадабрат

Зимата … да зимата, въпреки, че напоследък рядко напомня за себе си, искаме да споделим защо е важно да ползвате масло за брада докато я има.

СТУДЕНИТЕ И СУХИ МЕСЕЦИ

Въпреки, че маслото за брада е добре да го имате под ръка през цялата година, то е особено важно за зимните месеци, когато студения и по-сух въздух, температурните амплитуди, вятъра и замърсяването на въздуха, могат да направят вашата брада крехка, а кожата суха. Правилното масло за брада ще поддържа брадата, хидратира кожата и ще намали вероятността от неприятен сърбеж. Направили сме масло с такава цел, за студените и сухи месеци.

ПОДДЪРЖАНЕ

Основата на BRADABRAT BOLE  е масло от Жожоба, то е едно от най-добрите козметични съставки в света и често се намира в естествените продукти за грижа за тялото. Има изключителна оксидативна стабилност, успокоява и спомага за повече чистота и влажност на косъма и кожата. Добавили сме и ароматни етерични масла със страхотни антисептични качества, подходящи за кожни проблеми, като акне, мазна кожа, екзема, псориазис и рани.

И ОЩЕ

Бъдете хидратирани, не забравяйте да пиете вода. Избягвайте екстремно ниските температури. По социалните мрежи се появиха доста автопортрети със заледени и замръзнали бради, това не е добре за Вашата брада. Ако сте нови в грижата за брадата, и особено тези с пълни бради, подхранвайте два пъти на ден. Изградете си рутина, сутрин след банята и вечер преди лягане. Не се колебайте да експериментирате, вижте кога работи най-добре за Вас.

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, БРАДАТА НИ ТОПЛИ ПРЕЗ ЗИМАТА, ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА НЕЯ.