История

Идеята за Брадабрат ни хрумна средата на 2013г., като официално бранда стартира с нашият онлайн магазин на 14’ти Декември 2014г. Дойде от нуждата и липсата на такива продукти в България. Първоначално стартирахме с две масла за брада Lavish и Bole (Все още едни от най-продаваните масла). С времето разработихме още продукти като балсами за брада, ръчно направени сапуни, вакси за мустаци, още масла с уникални аромати, душ-гелове, шампоани за коса и множество разнообразни аксесоари, като ножички, гребени, четки и тн. Окомплектовахме повечето продукти в уникални подаръчни сетове с дървени кутии. Разширихме гамата от продукти и с лимитирани бройки облекла, плажни кърпи и метални значки.

В Брадабрат всички сме братя и всички сме с брада.

Участвайки в едни от първите издания на Капана Фест и базарите в Сохо, бързо популяризирахме бранда, давайки ценни съвети на нашите клиенти как да използват продуктите за да поддържат брадата си.

Подкрепа получихме и от медии като Капитал, Програмата, Go Guide, списание Тема, Men’s Health, British GQ и Philips. Създадохме много нови запознанства и приятелства с помощта на които, изградихме пълноценни връзки и уникални визии за бранда.

В Брадабрат предлагаме ръчно изработени в България, напълно натурални продукти за брада, лице и тяло.

Интересът към окосменото лице беше породен от нашият баща, който дълго време ни възпитаваше с прилежно оформени брада и мустаци. Помним и прекрасните семейни обяди, на които брадатият ни сексапилен дядо държеше кратки, но смислени речи. Приехме брадата като нещо естествено за мъжа, нещо което му придава тази изтънчена и дива мъжественост.

Във всяко гладко избръснато лице има брада, крещяща да израсне.

Екипът на BRADABRAT.