брадабрат

Маслото за брада е козметичен продукт и е създадено специално за поддържането ѝ. Редовното му използване я прави мека, блестяща, гладка и здрава.

ПРЕДПАЗВА БРАДАТА И МИРИШЕ СВЕЖО

Самото масло е смесица от някои базови и етерични масла, които често са съчетани с естествени аромати. То дава на брадата Ви страхотен аромат и здрав вид. Също така помага да я омекоти, хидратира, както и да подобри общото й състояние, като елиминира сърбежите и премахва пърхота.

МАСЛОТО ОВЛАЖНЯВА БРАДАТА И КОЖАТА ПОД НЕЯ

Продуктът хидратира кожата, помага да омекоти и да “опитоми” брадата Ви, което я прави лесна за стилизиране. Идеалната брада трябва да изглежда чиста, лъскава и спретната, не прашна, люспеста и мръсна.

ПОД ПОВЪРХНОСТТА

Освен всичко това, маслото чудесно стимулира растежът и сгъстява брадата. Хидратиращите съставки спомагат за запазването на чист и гладък вид, правейки брадата приятна на допир, мека и я спасява от заплитане.

КАК СЕ УПОТРЕБЯВА?

Маслото е най-ефективно, когато се прилага върху влажна (подсушена с кърпа), топла брада т.е. след измиване. Въпреки това, може да се използва и върху суха брада.

Нанесете няколко капки на дланта или на върха на пръстите. С масажиращи движения разнесете по брадата и кожата отдолу. Подходящо за всякакъв тип кожа. За най-добри резултати, използвайте веднъж или два пъти на ден за по-здравa, привлекателна брада и по-хидратирана кожа.