В онлайн магазина на www.bradabrat.com може да поръчате бързо и лесно следвайки стъпките по-долу. За да се възползвате от нашата Лоялна програма за допълнителни отстъпки Ви препоръчваме да имате Регистрация като потребител.

Стъпка 1:  Добавете желания продукт или продукти в количката, като кликнете върху бутона КУПИ

 

Стъпка 2:  Кликнете върху бутона КОЛИЧКА в горния десен ъгъл за да прегледате избраните от Вас продукти. След това за да продължите напред кликнете върху бутона ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

 

Стъпка 3:  В полетата отляво, попълнете Вашите данни за доставка. В полето „Допълнителна информация“ може да добавите детайли към поръчката. Например: Данни за фактура, Точен ден и час за доставка и т.н.

 

Стъпка 4: В полето отдясно кликнете върху бутона Изчисли цена за доставка. От екрана с полетата, който ще се появи, изберете до къде да бъде изпратена Вашата поръчка ( До офис на Еконт, Адрес или Еконтомат ). Иберете начин на плащане ( Наложен платеж, Кредитна карта или Paypal ). Кликнете върху чек бокса ПРОЧЕТОХ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ… и след това кликнете върху бутона ПОРЪЧВАНЕ

ГОТОВО! Вашата поръчка беше получена. На Вашият имейл адрес ще получите потвърждение за поръчката. ВСИЧКИ поръчки направени в работен ден до 17:30ч. се изпращат на деня!